сряда, 19 септември 2012 г.

Джорджиа се възстановява


Джорджиа, която претърпя изключително тежка операция миналата седмица, вече се възстановява в болницата. Младата изпълнителка на Diapason Records благодари на всички приятели и почитатели, които засвидетелстваха подкрепата си към нея в този тежък момент, когато беше на косъм от смъртта.
На 12 септември изпълнителката на „Край” е приета по спешност в болнично заведение в родния си град Пловдив със силни болки в коремната област. Тя е оперирана веднага, а проблемът се оказва много по-сложен, отколкото очаквали лекарите. Чаровната брюнетка била със спукани кисти на яйчниците, което впоследствие е предизвикало перитонит. Това наложило отстраняване на апендикса, както и на едната й маточна тръба. За щастие, няколкочасовата интервенция се оказала успешна и красавицата вече е излязла от реанимацията. Сега тя се възстановява и състоянието й е стабилно.
Джорджиа не крие, че много се уплашила от критичната ситуация, когато се лутала между живота и смъртта. „Живея втори живот! Бях на косъм от фаталния край...”, сподели тя. „Искам да благодаря на лекарите, които ме спасиха! Ще го направя и лично в момента, в който съм в състояние да говоря.”, обеща тя. Младата надежда на Diapason Records благодари и на всички хора, които й оказаха и продължават да й оказват подкрепа със съобщения по телефона и в социалната мрежа.

Целият екип на Diapason Records пожелава на Джорджиа бързо възстановяване!

Няма коментари:

Публикуване на коментар