неделя, 23 декември 2012 г.

Славена заби Пацо от Big Brother на автомивка


Славена се забърка в афера с Панайот от Big Brother! Тази историята с риалити звездата обаче се разиграва само на екрана в новото видео на изпълнителката – „Точно ти”, което ще се завърти в ефира на Фен ТВ до края на тази седмица.
В края на годината певицата на Diapason Records реши да заложи на  динамично авторско парче по музика на Стефан Данаилов-Мичо, текст на Веселин Веселинов и аранжимент на Пламен Петров-Пачо.
В клипа към песента „Точно ти”, който Славена засне преди броени дни, чаровната фолкдива си партнира с един от най-популярните риалити герои у нас – Пацо от Big Brother. Панайот играе ролята на сваляча, който работи на автомивка, но мечтае за по-лъскав начин на живот. Той отмъква една от колите на своя клиентка и започва да ухажва красавици, претендирайки за солидно материално положение. Както става и живота, обаче, измамата му бива разкрита.
Славена не крие, че е очарована от актьорския талант на телевизионния любимец. „Пацо се справи невероятно! Влезе си перфектно в образа и изпълни нещата задачите както трябва. Освен това се оказа страшно готин и като човек. Много му благодаря, че се снима в моя клип и даде всичко от себе си.”, не пести похвали за Пацо чаровната изпълнителка.


Няма коментари:

Публикуване на коментар