вторник, 29 януари 2013 г.

Наско Терзиев подписа с Diapason Records



Най-новото попълнение в каталога на музикална компания Diapason Records е Наско Терзиев. Той е познат на широката аудитория от участието си в проекта „Стани поп фолк звезда”, създаден от „Шоуто на Слави”.
Чаровният младеж е роден на 3 май 1982 г. в град Пловдив. От малък изучава народно пеене при доц. Светла Станилова.  След това продължава обучението си в СМУ Широка лъка с профил тракийско пеене. На 12-годишна възраст прави първия си професионален запис на фолклорна песен за радио Стара Загора, с която печели първа награда.
През зимата на 1998-а започва да работи в различни заведения на страната, където изпълнява разнообразни жанрове – попфолк, фолклор и балканска музика.
През 2009-а година участва в конкурса „Стани попфолк звезда” на предаването „Шоуто на Слави”, което се излъчва по bTV Класира се на второ място в надпреварата.
През 2010-а година започва съвместна работа с популярната изпълнителка Ивана и заедно с нея  има множество концертни изяви из цялата страна.
В началото на 2013-а година влиза в редиците на  музикална компания Diapason Records.
Наско Терзиев се определя като щастливец, защото е успял да превърне хобито си – музиката в своя професия. Освен да изпълнява песни от различни жанрове, обича сам да създава мелодии и текстове.
Любопитен е фактът, че поддържа тонуса и добрата си форма с ежедневен джогинг, пробягвайки дистанция от 4 км.
Изпълнителят вече подготвя първата си песен със своите продуценти и обещава съвсем скоро да я представи в публичното пространство.

Няма коментари:

Публикуване на коментар